Blom Opleidingen

Wilt u zich opgeven voor de VCA-training met een groep van meer dan 10 personen? Dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor VCA-groepskorting. Neem contact met ons op en wij kunnen u vertellen wat de kortingsmogelijkheden zijn bij de VCA cursus. Ook is het dan mogelijk de opleiding incompany te geven.

Jij en jouw medewerkers hoeven dan nergens naartoe, BLOM komt naar het bedrijf. Onze vaste instructeurs zijn zeer vakbekwaam en kunnen de opleiding gemakkelijk behandelen met veel voorkomende werksituaties die zich voordoen binnen het specifieke bedrijf. Zo kan er snel en gemakkelijk geleerd en gewerkt worden volgens de VCA-richtlijnen, een VCA cursus op maat waar jij en je collega’s daadwerkelijk iets aan hebben.

De arbeidsmiddelen worden behandeld, deze dienen op een juiste manier gebruikt te worden en de instructieboekjes dienen voor ermee gewerkt wordt te worden gelezen, ook moet de machine gecontroleerd worden of deze nog veilig genoeg is om te gebruiken. Specifieke werkzaamheden vragen om specifieke aandacht. Slopen is vaak gevaarlijker dan bouwen, hier richten we ons dan tijdens de VCA-cursus op.

Werken op hoogte vraagt om uiterste voorzichtigheid en een goede voorbereiding. Het algemene motto van de VCA cursus is om de risico’s bij de bron te bestrijden, want voorkomen is altijd beter dan genezen. De deelnemers van de VCA-cursus zijn goed voorbereid op het maken van het VCA-examen en hebben een grote kans van slagen.

Website: https://www.blomopleidingen.nl/vca/

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *